Adresa:
Călineşti 358, Com. Şerbăuţi, Suceava.

Program
Luni-Vineri: 09:00 - 17:00.

Producem, comercializăm și distribuim paleți din lemn

Realizăm euro paleți și paleți non euro.

Despre noi

Înființată în anul 2018, firma S.D.F. PALET-CONSTRUCT s-a impus pe piața producătorilor de paleți cu o gamă de produse de calitate superioară, certificate EPAL, UIC, ISPM15, FSC®, ISO 9001, ISO 14001 si  ISO45001.

 Deținem propria fabrică și utilaje de ultimă generație și materie primă certificată, provenită din surse sustenabile. Grija pentru mediu este esențială în compania noastră, așa încât suntem foarte atenți cum folosim toate resursele naturale și avem grijă ca activitatea noastră să nu fie deloc sau foarte puțin poluantă.

Scopul nostru este să putem oferi tuturor clienților noștri produse foarte bune, la prețuri competitive și conforme cerințelor lor. De aceea, în portofoliul nostru se regăsesc atât euro-paleți, cât și paleți non euro, care pot fi produși la la cerere.

Lemnul folosit de noi în producție trece printr-un proces complet de tratare, care presupune perioada necesară pentru uscare, aplicarea tratamentelor de protecție, inclusiv termică și prelucrarea lui în produs finit.

Firma noastră exportă și în țări din Europa, clienții din Germania fiind, din acest punct de vedere, cei mai numeroși.

Vezi galeria foto

Cere o ofertă personalizată